Éljen az elővételi lehetőséggel!

Az online jegyvásárlást megteheti otthonról is – a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos jegyértékesítő weboldalán, egy előzetes regisztráció után teheti meg a következő elérhetőségen: https://meccsjegy.mlsz.hu/ -, de akinek ez gondot okoz, mi megoldást nyújtunk számukra! Csupán annyit kell tenniük, hogy a Vasmű úton található Turinform Irodába bemennek, ahol a kolléganők készséggel segítenek az elővételi jegyvásárlás lebonyolításában!

 

turinform térkép

Tourinform Iroda

cím: 2400 Dunaújváros Vasmű út 10/a
tel/fax: 25/ 500-148, 25/ 500-149
e-mail: dunaujvaros@tourinform.hu

 

A találkozókra a felnőtt belépő jegy 1200, míg a nyugdíjas- és diákjegy 800 forintba kerül.

 

Névre szóló jegyértékesítés

Az online jegyvásárláshoz a Klubkártyájára és a bankkártyájára szükség van!

A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell megadni. A fizetés internetbanki átutalással történik, ezért a bankkártyájára szüksége lesz.

 

Nyomtassa ki a jegyét!

Amennyiben sikeresen végrehajtotta a jegyvásárlást, akkor azt otthon, vagy a Turinform Irodában nyomtassa ki, és a találkozóra hozza magával.

Bízunk abban, hogy nagyon sokan fognak élni az elővételi lehetőséggel, melyet elmondanak barátaiknak is, így soron kívül hozzájuthatnak a belépőjegyekhez!

A jegyét elővételben hétköznap 900 – 1200 és 1300 – 1600-ig lehet megvásárolni (készpénzfizetési lehetőséggel is) a Dunaferr Klubház 307-es irodájában.

A pénztárak a mérkőzések napján az összecsapást megelőzően két órával, a kapunyitással egy időben nyitnak.

A bérlet és jegyvásárláshoz Klubkártya szükséges!